warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Algemene Voorwaarden


Deze website is eigendom van en wordt verzorgd door C & J Clark International Ltd. Statutaire zetel: 40 High Street, Street, Somerset, BA16 0EQ, Verenigd Koninkrijk. Geregistreerd firmanummer: 141015.

Wij behouden ons het recht voor naar eigen goeddunken orders te beperken, te weigeren of te annuleren en accounts te beëindigen.

Prijzen

Wij doen ons uiterste best om altijd de juiste prijs op de website te vermelden. Als er echter een vergissing is gemaakt, kunnen wij de prijs wijzigen. Als je meer dan de juiste prijs hebt betaald, betalen wij het verschil terug. Als je minder dan de juiste prijs hebt betaald, kun je kiezen of je de bestelling wilt laten doorgaan tegen de juiste prijs. Je mag de bestelling echter ook annuleren.

Informatie over prijzen en beschikbaarheid kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Alle prijzen worden vermeld in Euro's. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leveringskosten.

De prijzen van artikelen op de website kunnen afwijken van prijzen in winkels.

HOE JE BESTELLING WORDT VERWERKT

Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst, sturen we je een e-mailbericht waarin we bevestigen dat we je bestelling hebben ontvangen en aanvaard.

Beschikbaarheid

Onze aanvaarding van jouw aanbod om goederen van ons te kopen, gebeurt op voorwaarde dat de goederen beschikbaar zijn. Onze erkenning van een order via internet of een e-mailbericht is geen garantie dat de bestelling zal worden geleverd. Als wij de goederen niet kunnen leveren, laten we je dat zo snel mogelijk weten en betalen wij je het hele bedrag terug.

Mate van aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid voor mankementen aan producten, inclusief indirecte of gevolgschade, is beperkt tot de maximale waarde van de goederen waar iets aan mankeert tot een maximumbedrag van €100.

Het recht dat van toepassing is en gebruikte talen

De overeenkomst tussen jou en ons valt onder het Engelse recht, dient volgens het Engelse recht te worden geïnterpreteerd en valt onder de bevoegdheid van Engelse rechtbanken, tenzij de wetten in het land waarin je woont prevaleren. Indien de plaatselijke wetgeving van toepassing is en indien deze meer aan je toekent dan onderhavige voorwaarden, aanvaarden wij de ter plaatse geldende wetten en rechtsgebieden.

Levering

Wij leveren in de volgende landen:

België
Bulgarije
Denmark
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Oostenrijk
Portugal
Slowakije
Slovenië
Spanje (inclusief Balearen)
Tsjechië

NB:wij leveren momenteel niet in Ceuta, Melilla, Canarische eilanden, Madeira, Corsica, Monaco, Frans Polynesië, Franse overzeese gebieden en Andorra.

Er geldt een vast leveringstarief, ongeacht het aantal bestelde items. Het maximumaantal items/paar schoenen dat per transactie besteld kan worden is zes. Je kunt niet meer dan twee maten van hetzelfde model bestellen.

De gratis standaard leveringen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur, binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de order, waarbij openbare feestdagen niet meetellen. Express leveringen kosten €7.95 en vinden plaats binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling (waarbij weekenden en openbare feestdagen niet meetellen) in steden en goed bereikbare gebieden; voor afgelegen gebieden en eilanden kan de levertijd langer zijn. Bestellingen die vóór 15.00 uur worden geplaatst, worden nog diezelfde dag verzonden. Meer informatie over levertijden en bezorgkosten is te vinden in onze Veelgestelde vragen.

Mocht het voorkomen dat je de verkeerde bestelling ontvangt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we een gratis retournering kunnen regelen.

Contactgegevens

Als je vragen hebt, kun je gebruik maken van ons contactformulier of naar onze klantenservice bellen (gratis met een vaste lijn). Gratis* hotline: 00800 2500 2525

Vanuit Griekenland: 00800 12 8246

Vervolgens kun je kiezen uit:

  1. Deutsch
  2. Français
  3. Nederlands
  4. Español
  5. English

*Gratis voor vaste lijnen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Griekenland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Tsjechië, Hongarije, Luxemburg, Malta, Portugal, Slowakije, Slovenië. Gesprekken van mobiele en andere toestellen zijn niet altijd gratis; dit varieert per telefoonmaatschappij.

De lijnen zijn open op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De lijnen zijn gesloten vanaf 13.00 uur op 24 en 31 december. Ze zijn de hele dag gesloten op 25 december en 1 januari.

Retourneren

Hoe kan ik een bestelling annuleren?

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als je je bestelling wilt annuleren. Bel ons op nummer 00800 2500 2525 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). Een bestelling kan alleen worden geannuleerd als deze nog niet is verwerkt/verzonden.

HOE CLARKS BESTELLINGEN KAN ANNULEREN

We behouden ons het recht voor, de bestelling te annuleren als:

  • We niet voldoende artikelen in voorraad hebben om te leveren wat je hebt besteld.
  • We je betaling niet kunnen ontvangen
  • We niet leveren in de regio waar je woont
  • Er iets aan het product mankeert of een fout in de productbeschrijving is gevonden
  • De prijs verkeerd is aangeduid, bijvoorbeeld als er staat dat iets €6 kost in plaats van €60

De nauwkeurigheid van informatie

Wij spannen ons tot het uiterste in om te zorgen dat de producten eerlijk worden beschreven, de productinformatie klopt en de kleuren van onze producten zo nauwkeurig mogelijk worden weergegeven. Omdat de kleuren die je ziet echter per beeldscherm kunnen variëren, kunnen we niet garanderen dat de kleur die je ziet een nauwkeurige weergave is van de kleur van het product.

Geschillenbeslechting

Als je een klacht hebt over goederen die je bij ons gekocht hebt, neem dan contact met ons op zodat onze klantenservice je kan helpen. Als we niet in staat zijn om je klacht naar jouw tevredenheid op te lossen, dan kun je contact opnemen met een onafhankelijke, onpartijdige derde die je klacht in overweging zal nemen en ons zal helpen tot een oplossing te komen. Dit is een alternatief voor een rechtszaak. Wij komen overeen ProMediate te gebruiken voor een dergelijke geschillenbeslechting. Je kunt per e-mail contact opnemen met ProMediate: enquiries@promediate.co.uk. Voor meer informatie over ProMediate, waaronder andere manieren om contact met hen op te nemen, kun je hun website bezoeken: www.promediate.co.uk. Als je goederen op onze website hebt gekocht en een klacht hebt die we niet hebben kunnen oplossen, dan kun je ook gebruik maken van het platform voor online geschillenbeslechting van de Europese Commissie. Dit is een geschillenbeslechting die geheel online plaatsvindt. Je kunt het platform vinden op ec.europa.eu/odr.

Gebruiksvoorwaarden

Intellectueel eigendom

De intellectuele eigendomsrechten in alle software en content die via deze website beschikbaar wordt gemaakt, blijven eigendom van C&J Clark International Ltd of haar vertegenwoordigers (inclusief licentiegevers en contentverstrekkers) en worden in de hele wereld door wetten en verdragen beschermd. Alle dergelijke rechten worden door Clarks voorbehouden. Je mag de geleverde inhoud alleen voor je eigen persoonlijke gebruik opslaan, afdrukken of weergeven. Niets van de inhoud of kopieën daarvan die je tot beschikking worden gesteld of die op onderhavige website verschijnen, mag door jou worden gepubliceerd, bewerkt, verspreid of verveelvoudigd. Je mag dergelijke content niet gebruiken in het kader van zaken of winstgevende activiteiten.

Alle handelsmerken, merken, namen van merken en technologie zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Clarks, tenzij anders wordt aangegeven. Zonder voorafgaande toestemming van Clarks mag je handelsmerken niet gebruiken, kopiëren, verveelvoudigen, herpubliceren, laden, verzenden, doorgeven of aanpassen, op welke wijze dan ook. Vooral het gebruik van visuele middelen of tekst op platforms zoals eBay is verboden.

SCHADE AAN JE COMPUTER

Clarks spant zich tot het uiterste in om te zorgen dat deze website vrij is van defecten en virussen. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat je de juiste apparatuur gebruikt om de website te gebruiken en deze te beschermen tegen alles wat beschadiging kan veroorzaken.

Links naar andere websites

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de content of werking van websites van anderen waartoe je toegang krijgt door links te volgen vanaf onderhavige website.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor websites die gekozen hebben om een link naar onze website te leggen, noch voor de inhoud ervan.

Algemene voorwaarden Winter Sale

Deze promotie geeft recht op maximaal 50% korting op geselecteerde modellen, in de winkel en online op www.clarks.nl. De korting wordt bij het afrekenen toegepast. Deze aanbieding geldt van maandag 09 december 2019 tot middernacht op zondag 23 februari 2020 (in de winkel & online) en alleen zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties. Niet inwisselbaar voor contant geld. Wij behouden ons het recht voor om deze aanbieding te allen tijde terug te trekken.​