ONTDEK

Geïnspireerd door de kleine genoegens in het leven: boswandelingen, een zonsondergang, nieuwe plaatsen verkennen en op avontuur gaan.

BEWEGING

Unstructured biedt het comfort dat nodig is om passies na te streven, flexibiliteit om op ontdekkingstocht te gaan en innovaties die jouw leven gemakkelijker maken.

Maximale bewegingsvrijheid. Wetenschap als basis voor stijl. Smaakvol comfort.

Unstructured van Clarks maakt jouw leven comfortabeler.

Wetenschap achter de stijl

Dwarsdoorsnede van een Unstructured schoen, die de ingebouwde technologie laat zien
Shop Unstructured
Shop Unstructured

Technologie

Wij stoppen meer in onze schoenen - zodat jij er meer uit kan halen. Onze doordachte designs en onovertroffen constructies betekenen dat je meteen van meer comfort profiteert, zodat jouw aandacht naar nieuwe ervaringen en ontdekkingen kan gaan, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Wavewalk

Wavewalk is ontworpen om de natuurlijke beweging bij het lopen te vergemakkelijken en efficiënter te maken. Door een curve wordt je voet minder belast zodat je het leven kan leiden dat je wilt - in alle comfort.

Shop Wavewalk Video afspelen

Cushion Max

De ultrazachte Cushion Max-technologie absorbeert schokken dankzij een ingenieuze lichtgewicht tussenzool, en maakt jouw leven comfortabeler.

Shop Cushion Max

Het avontuur wacht

Unstructured biedt een ruime selectie modellen met een onovertroffen constructie, in hoogwaardige materialen en afwerkingen, en neemt je mee - wat de dag ook brengt.

Zool van een Unstructured-schoen