warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image

Unstructured by Clarks

Unstructured by Clarks

Ontsnap, laat het vertrouwde achter je en voel je vrij om onverwachte avonturen tegemoet te treden. Unstructured by Clarks geeft je het comfort om van elke dag iets bijzonders te maken.

More in

Unstructured is standaard voorzien van: comfort, zodat jij je passie achterna kunt; flexibiliteit, waarmee je op ontdekking kunt gaan; en wetenschap, om je leven naar een hoger plan te kunnen tillen.

More out

De in New York gevestigde fotograaf Jeffrey Milstein laat zich inspireren door een wereld met prachtige, veranderende landschappen die uitnodigen om door ons verkend te worden. De luchtfoto met onze sfeer van het seizoen is door hem gemaakt. In een gesprek met hem over zijn obsessie voor fotografie en verkenning, vertelt hij ons over zijn streven om meer te steken in het leven dat hij leidt om meer uit zijn passies te kunnen halen.

Un Adorn Lace Aubergine

De Un Adorn is een veelzijdige reisschoen met een sportieve inslag. Deze schoen heeft een leren binnenzool die zich vormt naar de voet voor een unieke, dempende pasvorm, wat hem perfect maakt voor avonturen in volledig comfort.

Shop Dames

Un Rise Lo Donkerbruin

UDe Un Rise is een sportief ogend model met Cushion Max-technologie voor schokdemping en een voering die niet schuurt voor comfort dat de hele dag aanhoudt, elke dag opnieuw.

Shop Heren

Principles of Unstructured

Unstructured geeft een nieuwe definitie aan dagelijks comfort

De wetenschap achter het model 

Afgestemde technologie voor een optimaal comfort

Unstructured redefine everyday confort

Verfijnd Comfort

Weloverwogen gebruik van materialen die de voet in comfort hullen

Flexibel om er grenzeloos op uit te trekken

Maximale bewegingsvrijheid 

Ontworpen voor de flexibiliteit om eropuit te trekken

De wetenschap achter het model

Dempingstechnologie van Clarks Cushion Max
De Wavewalk-zool geeft je de energie om verder te gaan
Blijf droog met de waterafstotende technologie van Clarks

Jeffrey Milstein

Luchtfotograaf

De kunstenaar Jeffrey Milstein is in de zeventig maar jaagt nog al zijn passies na. Zelfs wanneer hij vanuit hoog in de lucht zijn foto's maakt, vindt hij comfort in het leven dat hij leidt. We spraken hem over zijn leven en inspiraties.

Volg zijn verhaal verder op Facebook @UnstructuredbyClarks

Deels kunstenaar, deels ondernemer. Ik beleef intens veel plezier aan patronen, omkadering en klassieke compositie, en ik geniet van het verkennen van de beginselen van goede kunst. Tijdens mijn opleiding als architect speelde ik met mijn passie voor geometrie, en benaderde ik mijn schetsen vanuit een creatieve, artistieke instelling en met een focus op symmetrie, compositie en patronen. Ik ben een alleskunner: deels kunstenaar, deels ondernemer die verliefd is op het visuele.

Mijn vader was kunstenaar en uitvinder.   Mijn vader heeft me al heel jong leren tekenen – hij was een van mijn grootste creatieve invloeden. Hij was kunstenaar en uitvinder, en toen ik mijn diploma haalde van de middelbare school gaf hij me een camera, waarmee ik foto's begon te nemen. Dankzij die camera én mijn belangstelling voor vliegen werd mijn passie voor avontuur aangewakkerd en zette ik mijn eerste schreden op het pad van de kunst en fotografie.

Een ander perspectief. Nu houd ik me als fotokunstenaar bezig met het verkennen van symmetrie, compositie en patronen vanuit de lucht. Ik vind het prachtig om te zien hoe steden veranderen en landschappen zich ontwikkelen. Vanuit een laagvliegend, klein vliegtuigje of helikopter zie ik de dingen vanuit een ander perspectief, zie ik hoe dingen samenhangen. Ik vind het fascinerend wat je allemaal kunt zien wanneer je omlaag kijkt, alles wat je kunt leren over een stad en hoe die zich verhoudt tot het landschap.

OMGEVINGEN VERBINDEN. Vanuit de licht zie ik hoe alles met elkaar is verbonden – er is zoveel moois op onze planeet, maar de aarde is ook heel kwetsbaar. Ik wil met mijn foto's mensen aan het denken zetten over hoe de samenleving verandert op wereldschaal.

Unstructured by Clarks