warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image

Trigenic

Gerichte flex-punten optimaliseren de natuurlijke beweging van de voet moves you. naturally.

De beginselen van Trigenic

Een game-changer wat betreft stijl en functionaliteit. Dankzij technologisch vakmanschap en responsieve demping bevordert Trigenic de natuurlijke beweging optimaal en belichaamt daarmee de pioniersgeest van Clarks.

O1Ergonomische
pasvorm
O2Responsieve
schokabsorptie
O3Doordachte
deconstructie
O4Gerichte
flex-punten

Heren Tri
Spark

De esthetiek van de Tri Spark is geïnspireerd op de vertrouwde en veranderlijke biomechanica van de natuur, met haar gevoel voor de bijbehorende symmetrie van de seizoenen. De schoen heeft een eigentijds en naturel kleurenpalet: schakeringen van steen en klei in combinatie met warme, natuurlijke tinten. Nuances van zand, steen en oceaan verbeelden stabiliteit en vloeibaarheid - eigenschappen die ook zijn terug te zien zijn in de duurzame en responsieve materialen van Trigenic. 

Collectie weergeven

Dames Tri
Spark 

De materialen en constructie van Trigenic zorgen voor optimale bewegingsvrijheid, met binnenzolen die zich naar de vorm van de voet vormen - bij lopen én stilstaan. Tri Spark heeft een lichtgewicht zool, voor gewichtloosheid, flexibiliteit en een 'barefoot' gevoel. De leren voering garandeert comfort, ademend vermogen en ventilatie.

Collectie weergeven

Shop onze collectie