warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image

De beginselen van trigenic

Ergonomische pasvorm

Beproefde ergonomische inzichten vormen de basis voor een perfecte, asymmetrische fit die rekening houdt met de vorm van de voet.

Responsieve schokabsorptie

Hoogwaardige materialen zorgen voor een ongeëvenaarde demping en een geprofileerde pasvorm.

Doordachte deconstructie

Een superzacht flexibel bovenwerk biedt een perfect aansluitende fit, die natuurlijke beweging naar een hoger niveau tilt.

Gerichte flex-punten

Toegepaste biomechanica komt tot uiting in gerichte flex-punten die de natuurlijke afwikkeling van de voet bevorderen.

 
Closeup van een vrouw die haar ogen naar beneden richt

Trigenic, een game-changer wat betreft stijl en functionaliteit, belichaamt de pioniersgeest van Clarks. Verder lezen Het maakt optimale natuurlijke beweging mogelijk dankzij technologisch vakmanschap en responsieve demping.

Dames

De materialen en constructie van Trigenic zorgen voor optimale bewegingsvrijheid, met binnenzolen die zich naar de vorm van je voet vormen - bij lopen én stilstaan. Verder lezen Tri Amelia heeft een lichtgewicht zool, voor gewichtloosheid, flexibiliteit en een 'barefoot' gevoel. De leren voering garandeert comfort, ademend vermogen en ventilatie.

Heren

Tri Active Knit is geïnspireerd op de biomechanica van de natuur, met haar regelmaat en aanpassingsvermogen, en de bijbehorende symmetrie van de seizoenen. Verder lezen De schoen dankt zijn moderne esthetiek aan een eigentijds en naturel kleurenpalet: schakeringen van steen en klei in combinatie met warme, natuurlijke tinten. Nuances van zand, steen en oceaan verbeelden stabiliteit en vloeibaarheid - eigenschappen die ook zijn terug te zien in de duurzame en responsieve materialen van Trigenic.

Shop de collectie