warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image
Clarks Originals

TRIGENIC EVO. DE EVOLUTIE VAN HET TRIGENIC CONCEPT.

Net als zijn voorganger Trigenic Flex heeft de Evo een zool die uit drie losse delen bestaat en een mocassin-bovenwerk met in het oog springende stiksels. De afgeronde zool maakt vrij bewegen moeiteloos.

De Evo is ontworpen met een asymmetrische leest en heeft elastische panelen die de pezen van de voet weerspiegelen. Het gelaagde voetbed biedt maximale steun.

Vooraanzicht van een paar Trigenic Evo BootsDetailopname van de veters en de gaasstof van een Trigenic Evo-schoenTrigenic EVO
Zijaanzicht van één Trigenic Evo-schoen

Shop Trigenic EVO

Portretfoto van de kunstenaar D*face met masker
Clarks Originals - dFace

Diesen Sommer haben wir den weltbekannten Street-Artist D*Face auf seinen Reisen begleitet: von seiner Ausstellung in Paris, die komplett ausverkauft wurde, bis zu seinem Mural in Korea Town, LA. Wir wollten seinen Schaffensprozess einfangen, mit ihm über die Wurzeln seiner Kunst sprechen und mehr über seine Gründe für sein Tun erfahren.