warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Clarks Originals en Disney werken samen
aan de limited edition Desert Boot

Om de negentigste verjaardag van Mickey Mouse in november te vieren, hebben Clarks Originals en Mickey de handen in elkaar geslagen om twee originals samen te voegen in de vorm van een nieuwe limited edition Desert Boot.

Zowel Mickey Mouse, de 'True Original', als onze klassieke Desert Boot staan bekend om de combinatie van technische innovatie en tijdloos, direct herkenbaar design. Mickey's debuutfilm, Steamboat Willie, gebruikte geluid op een baanbrekende manier en presenteerde daarnaast dit geliefde personage aan de wereld. Op dezelfde wijze staat, sinds zijn geboorte in 1950, de Clarks Desert Boot bekend om superieur comfort, duurzaamheid, strakke lijnen en een klassiek silhouet. De twee zijn dan ook de perfecte maatjes.

Deze speciale editie van de Desert Boot wordt geleverd in een premium zandkleurig suède van onze historische partnerlooierij, Charles F. Stead in Leeds en is gemaakt met onze traditionele steekconstructie in het iconische rood van Mickey. De laars bevat ook het originele Steamboat Wilie-logo op de hiel en een echte crêpe buitenzool. Deze laars bewaart ons volledig en authentiek Clarks Originals-DNA, aangevuld met Mickey's speelsheid.

Close-up van het iconische Original's zakje van de Desert Boot met Steamboat Willie
Close-up van de speciale rode Mickey-steekconstructie
Close-up van Mickey Mouse in reliëf op de laars

Deze laars is verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen en wordt geleverd in een getextureerd verzameldoosje, gewikkeld in papier, met schetsen uit het verleden van Mickey. Ook dit is een leuke samensmelting van ambachtelijk en klassiek design met als resultaat een extra speciaal cadeau voor zowel de Clarks Originals als Disney-fans.

Shop Desert Boots