warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Clarks Originals®Clarks Originals®

Wij werken samen

Nu. Altijd. Onze iconen zijn trouw aan ons vakmanschap, ons erfgoed en onze inspiratiebronnen. Ze onderscheiden zich door hun karakteristieke model. Om ze steeds nieuw elan te geven, werken we samen met een paar van de meest iconische merken ter wereld.

Wu WearWu Wear

Wu Wear

Om het erfgoed van twee culturele iconen in de kijker te zetten, keren Clarks Originals en Wu Wear terug naar het prille begin. Net als Wu-Tang heeft de Wallabee zijn roots niet verloochend. Hij is steeds dé invloedrijke en hippe schoen gebleven.

Geel Wu-Tang Wallabee boot
SupremeSupreme

Supreme

Supreme zet zijn lange relatie met Clarks Originals voort, deze keer door te werken aan de cultklassieker de Weaver.

De custom-versies van Clarks Originals hebben een gekleurd bovenwerk in rood, groen, roze, zwart of beige. Ze hebben een andere textuur omdat het bovenwerk gemaakt is van suède en het voetbed van premium leer. De crêpe buitenzool en de mocassinstiksels van deSupreme x Clarks Weaver zijn een mooie en haast onopvallende samensmelting van de twee stijlen.

Groen Supreme Weaver
Mickey Mouse

Mickey Mouse

Clarks Originals en Disney werken samen aan een limited edition Desert Boot.

Om de 90ste verjaardag van Mickey Mouse te vieren in november, hebben Clarks Originals en Disney de handen in elkaar geslagen om de twee originals te verenigen in een nieuwe limited edition Desert Boot.

Mickey Mouse Desert Boot met reliëf
KithKith

Kith

Ronnie Fieg en Clarks Originalwerken samen om het iconische design van de Wallabee opnieuw te ontwerpen.

De Wallabee is geïntroduceerd in 1968. Het is een schoen die zijn roots heeft overtroffen en wereldwijd een fenomeen is geworden. Deze modellen zijn allemaal gemaakt van luxe Engels suède voor een onberispelijke kwaliteit. Ook zijn ze tot in de neus gevoerd met schaapsvacht voor optimale warmte in de herfst en de winter.

Marineblauw Kith Wallabee Boot
OVOOVO

OVO

Maak kennis met de limited edition Wallabee-collectie 'Made in Italy' van Clarks Originals met het OVO-label van Drake.

Deze legendarische cultklassieker uit 1968 past naadloos bij de onverschrokken geest van OVO. Elk paar is met de hand gemaakt van het beste Italiaanse suède en heeft het OVO-monogram gebosseleerd in het bovenwerk, een klassieke amberkleurige crêpezool en een plaatje met het markante symbool van een gouden uil.

Zwarte OVO Wallabee boot met reliëf
Black PantherBlack Panther

Black Panther

Clarks Originals | Black Panther

Ter ere van de lancering van de baanbrekende film Black Panther in februari 2018, heeft Clarks Originals samen met Marvel™ een Limited Edition Trigenic Evo-schoen gemaakt, geïnspireerd op de koning van Wakanda.

Black Panther Trigenic Evo schoen