warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image

De Beginselen Van nature

De Voet Op De Eerste Plaats
Een asymmetrische, anatomische fit, gecreëerd met een handgesneden houten leest

Doordacht Vanbinnen En Vanbuiten
Vormgegeven rond een geavanceerd voetbed

High-impact comfort
Een combinatie van innovatieve materialen, constructie en technologieën

Optimaal. Minimaal
Minimalistische componenten voor optimale prestaties

Optimale prestaties en vormgeving staan centraal in Nature, met behoud van het minimalisme dat zo kenmerkend is voor Clarks. De Nature collectie is geïnspireerd op de voet in al zijn facetten en staat voor schoenen met een natuurlijke pasvorm.

Model draagt Nature VI in sneeuwwit voor dames
product info here
product info here
Model draagt Nature VI in donkerblauw voor heren

ZONDER OBSESSIES WORDT HET NIETS

Ons vak is onze obsessie bij Clarks. We halen inspiratie uit de perfectie, eenvoud en efficiëntie van de natuur en de elementen. 

Reubyn Ash
Surfer

Meer lezen

@Reubynash
Surfer

De Britse surfer Reubyn Ash "begon al op 4-jarige leeftijd met surfen, dat wil zeggen op de golven peddelen en opstaan, het allemaal zelf doen." Zijn levenslange obsessie werd een manier van leven, en nu reist hij de wereld rond, achter de golven aan, terwijl hij de tijd neemt te genieten van de momenten die ertoe doen.

Reubyn Ash surfend op de golven
Close

De Britse surfer Reubyn Ash begon naar eigen zeggen al op 4-jarige leeftijd met surfen, “dat wil zeggen op de golven peddelen en overeind gaan staan, het allemaal zelf doen." Zijn levenslange obsessie werd een manier van leven, en nu reist hij de wereld rond, achter de golven aan, terwijl hij de tijd neemt te genieten van de momenten die ertoe doen.

De evolutie van nature

Een combinatie van ambacht en innovatie houdt de efficientie van eenvoud in ere.

1982: het jaar dat de eerste Nature schoen het licht zag

De geboorte van een icoon: Nature I - III

De geboorte van een icoon: Nature I - III

Nature maakte zijn debuut in 1982 en was een schoolvoorbeeld van de beproefde stitch-down constructie waarin Clarks ook toen al voorop liep. De schoen beantwoordde de groeiende vraag naar eigentijds, casual schoeisel. De eerste Nature had een opvallend ontwerp van uitzonderlijk zwaar leer en een revolutionair voetbed met de speciale Active Air-technologie: een baanbrekende innovatie op het gebied van schokdemping en comfort.

De eerste herinterpretatie van het Nature ontwerp

Redefined. Redesigned. Reborn Nature IV

Redefined. Redesigned. Reborn Nature IV

Nature IV belichaamt technologische visie, een obsessie voor het vinden van schoonheid in eenvoud en een passie voor comfort zonder compromissen. 

Nature opnieuw uitgevonden om te beschermen tegen de elementen

Evolved Nature Nature V

Evolved Nature Nature V

Nature V, de volgende fase. De principes van het origineel blijven behouden. Een nieuw, hoog model met flexibele en waterafstotende panelen, een bovenwerk van zacht nubuck en een naadloos aansluitende fit. Alles wat nodig is om te beschermen tegen de elementen.

Het Nature concept komt tot leven in de Star Wars | Clarks samenwerking exclusief voor vrouwen en meisjes

Force of nature Star Wars

ZE IS STERKER DAN ZE DENKT Kylo Ren Force of nature Ontdek de unieke Star Wars | Clarks samenwerkingscollectie. Een eerbetoon aan de kracht van vrouwen.