warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image
Clarks Originals
Mother. We feel your influence Mother. We feel your influence
Skin van Skunk Anansie zit op een kruk

Mother, we feel your influence

Clarks Originals is altijd vernieuwend geweest, met iconische schoenen zoals de Desert Boot, Wallabee en Desert Trek, die een blauwdruk vormden voor alles wat daarna kwam.

Deze designs zullen altijd een lange schaduw van invloed werpen, net zoals de vrouwen die centraal staan in deze campagne, 'Mother, We Feel Your Influence'.

Siobhan Fahey, van Bananarama, vormde een op punk-geïnspireerde meidengroep in haar slaapkamer. Een band die een enorme impact zou hebben op de muziek en populaire cultuur.

Sister Bliss, stichtend lid van een van de meest baanbrekende groepen uit de dance scene, 'Faithless'. Met een boeddhistische rapper en student filosofie aan haar zijde creëerde ze een iconisch geluid dat nog steeds te horen is in de hedendaagse dance.

Caron Wheeler
Skin
Siobhan Fahey
Sister Bliss
Sherry Lamden
Dame Gillian Lynne

Skin, lead vocalist in de rockband Skunk Anansie, speelde een belangrijke rol in de Britpop-beweging van de jaren '90.

Caron Wheeler begon haar carrière als een van de mede-oprichtsters van Brown Sugar, voordat ze doorbrak als leadzanger van R&B-groep Soul II Soul.

Dame Gillian Lynne, een vooraanstaande Britse ballerina die de choreografie bedacht voor 'Cats' en 'Phantom of the Opera', de langstlopende shows in de geschiedenis van Broadway.

Sherry Lamden is een topstyliste voor onder andere de recente fotoshoots van Clarks en Clarks Originals, en werkte eerder nauw samen met Galliano.

De film is een eerbetoon aan deze zes iconische vrouwen, die niets meer te bewijzen hebben. Aan bod komen hun relatie met creativiteit, hun persoonlijke zoektocht en de prijs van de roem.