warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Life.  Limitless.
clarks-x-landrover

ontworpen door de
innovatielaboratoria
van clarks en land rover

De evolutie van onze Life. Een samenwerking zonder grenzen in de nieuwe camouflagecollectie voor SS19. Geïnspireerd door de camouflagebeplakking die Land Rover gebruikt om de nieuwe modellen in ontwikkelingsfase af te schermen en voorzien van een bovenwerk met een subtiel in het breiwerk geweven camo-design en een camo-vlekkenpatroon op de buitenzool.

Een perfecte balans tussen het stadse zelfvertrouwen en technische prestaties, een collectie vol modellen die naadloos overgaan van het bergachtige landschap tot de metropool.

de collectie

Untitled-1

grip

Optimale grip en tractie in natte en droge omstandigheden. Een modulaire zool van nauwkeurig gekalibreerde rubberdichtheden en kenmerkende pods op de buitenzool voor extra grip.

Untitled-1

Omgeving

Robuuste en volledig GORE-TEX-waterdicht met een vergroot ademend vermogen om de stad te verkennen en avonturen op elk terrein te beleven.

Untitled-1

stabiliteit

Fijn afgestemde middenzoolverbindingen voor een optimale energie-opbrengst en reactie met het terrein. De hielstabilisator zorgt voor een degelijke positionering van de voet.

“we zoeken voortdurend, en aan het einde van onze zoektocht zijn we terug bij het beginpunt dat we dan voor het eerst écht zullen kennen.” T.S. Eliot

Clarks en het Clarks-logo zijn geregistreerde handelsmerken van C&J Clark International Limited.
Land Rover en het Land Rover-logo zijn handelsmerken die in het bezit zijn van en gelicentieerd worden door Jaguar Land Rover Ltd.