warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image

Pure Movement

Wikkel je voeten in comfort

Pure Tone biedt de hele dag ultiem comfort dankzij onzichtbaar in het voetbed verwerkte voetkussentjes. De ideale slip-on voor tussen de seizoenen in.
Shop Pure Tone
Shop nette damesschoenen

Professionele dansers, met hun indrukwekkende kracht en lichtvoetige flexibiliteit, vormen de inspiratie voor de nieuwe collectie geklede stijlen van Clarks. Hun sierlijke bewegingen en soepele precisie worden weerspiegeld in zowel de Pure Tone, een elegante slip-on voor dames, als de Form Step, een pantoffelachtig design voor heren. Deze doordachte modellen met het typische stempel van Clarks geven de drager zelfvertrouwen, comfort en steun.

Soepel leer en een innovatieve flexibele constructie komen samen in een eenvoudig, gekleed design voor heren. Dankzij een voetbed met Ortholite® en het gebruik van superzachte en ademende materialen garandeert de Form Step optimaal comfort.
Shop Form Step
Shop nette herenschoenen