warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Introductie van Freida Pinto

"Als ik mezelf kan zijn, voel ik me op mijn gemak"

Freida PintoActeur & Weldoener. Londen, VK

Om erachter te komen waarom comfort zo belangrijk voor ons is, heeft Clarks samengewerkt met Freida Pinto om te ontdekken wat dit voor haar betekent en hoe het haar leven beïnvloedt.

"Ik vind het ontzettend belangrijk om comfortabele schoenen te dragen en stevig in mijn schoenen te staan."

Waarom heb je besloten om met Clarks samen te werken?

"Ik denk dat Clarks en ik beide beseffen hoe belangrijk comfort voor ons is. Hier in het modewereldje wordt daar nauwelijks aandacht aan besteed. ... Zoals ik eerder vertelde, aan het begin van mijn carrière legde comfort het altijd af tegen fashion en stijl. Ik moest vooral een mode-icoon zijn, maar ik zie dat anders. Ik denk dat Clarks en ik hetzelfde denken over comfort en het belang daarvan. Ik vind onze samenwerking daarom heel natuurlijk." - Freida Pinto
Girl Rising

Girl Rising is een liefdadigheidsorganisatie die ons nauw aan het hart ligt. De afgelopen vier jaar heeft Freida zich voor hen ingezet. De organisatie streeft ernaar om het beeld over meisjes dat op veel plaatsen in de wereld bestaat, te veranderen. Neem een kijkje en ontdek meer over onze toekomstige projecten.

"Ik denk dat het erg belangrijk is dat je schoenen niet alleen je persoonlijke stijl weerspiegelen, maar ook heel veel comfort bieden."

Freida Pinto
comfort365logo