warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

“Alles veranderde voor mij toen ik besloot om niet meer te proberen in een hokje te passen. Ik ga alleen nog maar mezelf zijn, zonder me daarvoor te verontschuldigen.”

Mia Kang

Mia Kang in een wit shirt

Een campagne die draait om goed in je vel zitten, met de Muay Thai-bokser, Mia Kang, in haar geboorteplaats Hongkong.

Verder lezen

"Het was onwerkelijk om in de stad te filmen waar ik ben geboren en opgegroeid. Ik had er vertrouwen in. Ik was zeker van mezelf en wist wat er om me heen was en wie ik ben. Deze stad heeft me gemaakt tot wie ik nu ben, en dat is heel speciaal. Ik wilde recht doen aan Hongkong en zijn schoonheid en magie tonen."

#ComfortInYourSoul

Dames

Trace Stitch Wit

Nu de temperaturen stijgen, maakt de Trace Stitch-sandaal de weg vrij voor een zorgeloze zomer. Met zijn kenmerkende Clarks-stiksels en een constructie die is geïnspireerd op de iconische Desert Boot, heeft de Trace een handgemaakte, authentieke look. De Trace is superflexibel en gemaakt van luxe leer, waardoor hij perfect is om de hele dag te dragen, op al je verkenningstochten en in alle comfort.

Shop nu

Heren

Saltash Edge Roestbruin

Een frisse kijk op een klassieker, opnieuw uitgevonden voor de zomer. Saltash Edge is gemaakt om uitzonderlijke flexibiliteit en comfort te bieden. Voor het blote-voetenseizoen is de Saltash net zo universeel als zijn drager - modern, authentiek en avontuurlijk.

Shop nu
Hongkong in de schemering