warning icon

Je gebruikt een verouderde browser die wellicht niet compatibel is met onze website. Door dit venster te sluiten erken je dat je ervaring op deze website mogelijk niet optimaal is.

Loading image

“Alles veranderde voor mij toen ik besloot om niet meer te proberen in een hokje te passen. Ik ga alleen nog maar mezelf zijn, zonder me daarvoor te verontschuldigen.”

Mia Kang

Mia Kang in een drukke straat in Hongkong

Een campagne die draait om goed in je vel zitten, met de Muay Thai-bokser, Mia Kang, in haar geboorteplaats Hongkong.

Verder lezen

"Het was onwerkelijk om in de stad te filmen waar ik ben geboren en opgegroeid. Ik had er vertrouwen in. Ik was zeker van mezelf en wist wat er om me heen was en wie ik ben. Deze stad heeft me gemaakt tot wie ik nu ben, en dat is heel speciaal. Ik wilde recht doen aan Hongkong en zijn schoonheid en magie tonen."

#ComfortInYourSoul

Dames

Pure Sense Wit

De lente begint goed met Pure Sense, een witte leren slip-on voor vrouwen. De schoen is de definitie van elegantie, met een zacht leren bovenwerk en een pantoffelachtige pasvorm om je thuis te voelen, waar ter wereld je ook bent.

Shop nu

HEREN

KESSELL CRAFT grijsgroen

Dit voorjaar is er Kessell Craft voor heren, met handgestikte details in een lichtgewicht, sportief design en met een bovenwerk van premium leer en suède. Met zijn vakkundige afwerking en gevoel van vrijgevochtenheid, is deze schoen helemaal Clarks.

Shop nu
Hongkong bij nacht