Clarks Dames

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

EN ONTVANG €10 KORTING
OP JE EERSTE ONLINE BESTELLING*

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwste collecties en ontvang exclusief €10 korting.

Clarks Heren

* Algemene Voorwaarden

Zodra u bent aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangt u een e-mail van Clarks met daarin een kortingscode voor €10. De kortingscode kan bij de eerste bestelling op Clarks.nl worden gebruikt, mits deze bestelling hoger is dan €60. De kortingscode is een jaar lang geldig en kan alleen online worden ingewisseld op Clarks.nl. De kortingscode kan slechts eenmaal worden gebruikt en niet in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen. Retourneert u de bestelling, dan kunt u de kortingscode niet nog een keer gebruiken. De €10 kan niet in contanten worden uitbetaald. Om de kortingscode te gebruiken voert u aan het einde van het bestelproces, in het vakje 'vouchercode', de verkregen code in en klikt u op 'Toepassen'. De €10 zal dan worden afgetrokken van het totaalbedrag.

Privacy

Wij nemen uw privacy zeer serieus. Lees voor meer informatie ons Privacybeleid. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.

 
;