Algemene Voorwaarden

Deze website is eigendom van en wordt verzorgd door C & J Clark International Ltd. Statutaire zetel: 40 High Street, Street, Somerset, BA16 0EQ, Engeland. Geregistreerd firmanummer: 141015.

Wij behouden ons het recht voor, naar eigen goeddunken orders te beperken, te weigeren of te annuleren en accounts te beëindigen.

Prijzen

Wij proberen ervoor te zorgen dat alle prijzen die op de website worden vermeld, juist zijn. Als er echter een vergissing is gemaakt, kunnen wij de prijs wijzigen. Als u meer dan de juiste prijs hebt betaald, betalen wij het verschil terug. Als u minder dan de juiste prijs hebt betaald, kunt u kiezen of u de bestelling wilt laten doorgaan tegen de juiste prijs. U mag de bestelling echter ook annuleren.

Informatie over prijzen en beschikbaarheid kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Alle prijzen worden vermeld in Euro's. Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief leveringskosten.

De prijzen van goederen op de website kunnen afwijken van prijzen in winkels.

Hoe uw bestelling wordt verwerkt

Als u een order bij ons hebt geplaatst, versturen wij een e-mailbericht waarin wij bevestigen dat wij uw order hebben ontvangen en aanvaard.

Beschikbaarheid

Onze aanvaarding van uw aanbod om goederen van ons te kopen, gebeurt op voorwaarde dat de goederen beschikbaar zijn. Onze erkenning van een order via internet of een e-mailbericht is geen garantie dat de bestelling zal worden geleverd. Als wij de goederen niet kunnen leveren, laten wij u dat zo snel mogelijk weten en betalen wij u het hele bedrag terug.

Mate van aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid voor mankementen aan goederen, inclusief indirecte of gevolgschade, is beperkt tot de maximale waarde van de goederen waar iets aan mankeert tot een maximumbedrag van €100.

Het recht dat van toepassing is en gebruikte talen

De overeenkomst tussen u en ons valt onder het Engelse recht, dient volgens het Engelse recht te worden geïnterpreteerd en valt onder de bevoegdheid van Engelse rechtbanken, tenzij de wetten in het land waarin u woont prevaleren. Indien de plaatselijke wetgeving van toepassing is en indien deze meer aan u toekent dan onderhavige voorwaarden, aanvaarden wij de ter plaatse geldende wetten en rechtsgebieden.

Levering

Wij leveren in de volgende landen:

 • België
 • Bulgarije
 • Cyprus
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Griekenland
 • Hongarije
 • Luxemburg
 • Nederland
 • Oostenrijk
 • Portugal
 • Slowakije
 • Slovenië
 • Spanje (inclusief Balearen)
 • Tsjechië
NB:wij leveren momenteel niet in Ceuta, Malta, Melilla, Canarische eilanden, Madeira, Corsica, Monaco, Frans Polynesië, Franse overzeese gebieden en Andorra.

Er geldt een vast leveringstarief, ongeacht het aantal bestelde items. Het maximumaantal items/paar schoenen dat per transactie besteld kan worden is zes. U kunt niet meer dan twee maten van hetzelfde model bestellen.

De gratis standaard leveringen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 08:00-18:00 uur, binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de order, waarbij openbare feestdagen niet meetellen. Express leveringen kosten €7.95 en vinden plaats binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling (waarbij weekenden en openbare feestdagen niet meetellen) in steden en goed bereikbare gebieden; voor afgelegen gebieden en eilanden kan de levertijd langer zijn. Bestellingen die vóór 15.00 uur worden geplaatst, worden nog diezelfde dag verzonden. Meer informatie over levertijden en -kosten in uw gebied is te vinden op onze pagina Veelgestelde vragen

Mocht het voorkomen dat u de verkeerde bestelling ontvangt, dan dient u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij een gratis retournering kunnen regelen.

Contactgegevens

Als u vragen hebt, kunt u gebruik maken van ons contactformulier of naar onze klantenservice bellen (gratis via plaatselijke landlijnen).Gratis* hotline: 00800 2500 2525

Vanuit Griekenland: 00800 12 8246

Vervolgens kiest u:

 1. Deutsch
 2. Français
 3. English
 4. Español
 5. Nederlands

*Gratis vanuit landlijnen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Griekenland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus (Griekse deel), Tsjechië, Hongarije, Luxemburg, Malta, Portugal, Slowakije, Slovenië. Gesprekken van mobiele en andere toestellen zijn niet altijd gratis; dit varieert per telefoonmaatschappij.

De lijnen zijn open op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De lijnen zijn gesloten vanaf 13.00 uur op 24 en 31 december. Ze zijn de hele dag gesloten op 25 december en 1 januari.

Retourneren

De items moeten in hun oorspronkelijke staat, ongedragen en binnen 60 dagen na ontvangst worden geretourneerd. U dient de procedure te volgen die wordt beschreven op de pagina Bezorgen en Retourneren. Wij kunnen geen goederen omruilen.

Het recht om een bestelling te annuleren

Hoe kan ik een overeenkomst annuleren?

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als een bestelling geannuleerd dient te worden. Gebruik hiervoor het annuleringsformulier of bel ons op nummer 00800 2500 2525 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). Een bestelling kan alleen worden geannuleerd als deze nog niet is verwerkt/verzonden.

Hoe Clarks deze bestelling kan annuleren

Wij behouden het recht voor, de bestelling te annuleren als:

 • Wij niet voldoende goederen in voorraad hebben om te leveren wat u hebt besteld.
 • Wij uw betaling niet kunnen ontvangen
 • Wij niet leveren in het gebied waar u woont
 • Er iets aan het product mankeert of een fout in de productbeschrijving is gevonden
 • De prijs verkeerd is aangeduid, bijv. als er staat dat iets €6 kost in plaats van €60

De nauwkeurigheid van informatie

Wij spannen ons tot het uiterste in om te zorgen dat de producten eerlijk worden beschreven, de productinformatie klopt en de kleuren van onze producten zo nauwkeurig mogelijk worden weergegeven. Omdat de kleuren die u ziet echter variëren op basis van de kwaliteit van uw monitor, kunnen wij niet garanderen dat de kleur die u ziet een nauwkeurige weergave is van de kleur van het product.

Geschillenbeslechting

Als u een klacht hebt over goederen die u bij ons gekocht hebt, neem dan contact met ons op zodat onze klantenservice u kan helpen. Als we niet in staat zijn om uw klacht naar uw tevredenheid op te lossen, dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke, onpartijdige derde die uw klacht in overweging zal nemen en ons zal helpen tot een oplossing te komen. Dit is een alternatief voor een rechtszaak. Wij komen overeen ProMediate te gebruiken voor een dergelijke geschillenbeslechting. U kunt per e-mail contact opnemen met ProMediate: enquiries@promediate.co.uk. Voor meer informatie over ProMediate, waaronder andere manieren om contact met hen op te nemen, kunt u hun website bezoeken: www.promediate.co.uk. Als u goederen op onze website hebt gekocht en een klacht hebt die we niet hebben kunnen oplossen, dan kunt u ook gebruik maken van het platform voor online geschillenbeslechting van de Europese Commissie. Dit is een geschillenbeslechting die geheel online plaatsvindt. U kunt het platform vinden op ec.europa.eu/odr.

Gebruiksvoorwaarden

Intellectueel eigendom

De intellectuele eigendomsrechten in alle software en content die via deze website aan u beschikbaar wordt gemaakt, blijven eigendom van C&J Clark International Ltd of haar vertegenwoordigers (inclusief licentiegevers en contentverstrekkers) en worden in de hele wereld door wetten en verdragen beschermd. Alle dergelijke rechten worden door Clarks voorbehouden. U mag de geleverde inhoud alleen voor uw eigen persoonlijke gebruik opslaan, afdrukken of weergeven. Niets van de inhoud of kopieën daarvan die tot uw beschikking worden gesteld of die op onderhavige website verschijnen, mag door u worden gepubliceerd, bewerkt, verspreid of verveelvoudigd. U mag dergelijke content niet gebruiken in het kader van zaken of winstgevende activiteiten.

Alle handelsmerken, merken, namen van merken en technologie zijn handelsmerken of geregistreerde merknamen van Clarks, tenzij anders wordt aangegeven. Zonder voorafgaande toestemming van Clarks mag u handelsmerken niet gebruiken, kopiëren, verveelvoudigen, herpubliceren, laden, verzenden, doorgeven of aanpassen, op welke wijze dan ook. Vooral het gebruik van visuele middelen of tekst op platforms zoals eBay is verboden.

Schade aan uw computer

Clarks spant zich tot het uiterste in om te zorgen dat deze website vrij is van defecten en virussen. Het is uw verantwoordelijkheid om te zorgen dat u de juiste apparatuur gebruikt om de website te gebruiken en deze te beschermen tegen alles wat beschadiging kan veroorzaken.

Links naar andere websites

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de content of werking van websites van anderen waartoe u toegang krijgt door links te volgen vanaf onderhavige website.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor websites die gekozen hebben om een link naar onze website te leggen, noch voor de inhoud ervan.

Productrecensies

U kunt recensies van producten achterlaten op de pagina's van de betreffende producten. Normaal gezien verschijnen productrecensies binnen 4-5 werkdagen nadat ze op de website worden ingediend. Als in een recensie een probleem in verband met een product wordt beschreven, nemen wij rechtstreeks contact met de betreffende klant op. Als wij ervoor kiezen om een recensie niet te plaatsen, sturen wij een e-mailbericht met uitleg naar de betreffende klant. Wij behouden ons het recht voor wettelijk verboden of ongepaste content te bewerken of te wissen. Als een klant een beoordelingscijfer heeft gegeven, wordt dat niet door ons gewijzigd. U bent verantwoordelijk voor de inhoud van alle recensies die u indient en u waarborgt ons tegen schade. U geeft ons toestemming om de recensie naar ons eigen goeddunken te verveelvoudigen zonder u te betalen.

Huidige aanbiedingen

10€ korting op eerste aankoop bij opgeven voor nieuwsbrief:

*Voorwaarden
Zodra u bent aangemeld voor de eerste nieuwsbrief ontvangt u een e-mail van Clarks met daarin een kortingscode voor €10. De kortingscode kan bij de eerste bestelling op Clarks.nl worden gebruikt, mits deze bestelling hoger is dan €60. De kortingscode is een jaar lang geldig op de gehele volledig geprijsde collectie van Clarks en kan alleen online worden ingewisseld op Clarks.nl. De kortingscode kan slechts eenmaal worden gebruikt en niet in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen. Retourneert u de bestelling, dan kunt u de kortingscode niet nog een keer gebruiken. De €10 kan niet in contanten worden uitbetaald. Om de kortingscode te gebruiken, voert u aan het einde van het bestelproces in het vakje 'vouchercode' de verkregen code in en klikt u op 'Toepassen'. De €10 zal dan worden afgetrokken van het totaalbedrag.


Algemene voorwaarden 'Geef Je Garderobe Een Gratis Update' actieAlgemeen
Dit zijn de algemene voorwaarden voor de Clarks 'Geef Je Garderobe Een Gratis Update' actie, waarbij je kans maakt de inhoud van je winkelmand te winnen.

1. Organisatie De wedstrijd wordt georganiseerd door  C & J Clark International Ltd., 40 High Street, Street Somerset BA16 OEQ, United Kingdom, in Benelux vertegenwoordigd door Clarks Shoes Benelux BV, Chasséveld 15-F te Breda. Vanaf nu genoemd als ‘Clarks’ of ‘organisatie’.

2. Deelname
De Clarks  'Geef Je Garderobe Een Gratis Update' actie loopt op www.clarks.nl, www.clarks.de, www.clarks.fr en www.clarks.es. De actie begint op woensdag 7 september 2016 om 0:01 (CET) en eindigt op dinsdag 13 september 2016 om 23:59 (CET). Je doet automatisch mee als je gedurende deze periode op www.clarks.nl, www.clarks.de, www.clarks.fr of www.clarks.es een bestelling plaatst. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met de hieronder genoemde voorwaarden.

2.1.
Deelname is toegestaan aan alle klanten die hebben betaald voor een bestelling bij een van onze online shops op www.clarks.nl, www.clarks.de, www.clarks.fr of www.clarks.es. Deelname is alleen toegestaan voor inwoners van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje van 18 jaar en ouder. Medewerkers van Clarks, hun familie en/of partners zijn uitgesloten van deelname. De deelnemer is verantwoordelijk voor het invullen van de juiste informatie. In geval van het niet naleven van de voorwaarden voor deze actie of het onrechtmatig invullen van de gegevens behoudt Clarks zich het recht voor de betreffende persoon/personen van deelname uit te sluiten. Een deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen.

2.2.
De sluitingsdatum voor deelname is dinsdag 13 september om 23:59 (CET). Inzendingen na deze datum worden niet gehonoreerd.

3. Prijs
De Clarks  'Geef Je Garderobe Een Gratis Update' actie loopt tegelijkertijd op www.clarks.nl, www.clarks.de, www.clarks.fr of www.clarks.es. We verloten 7x1 winkelmand. De winnaar krijgt het bedrag dat haar of zijn bestelling heeft gekost tot maximaal €500 vergoed. Gedurende de actieperiode wordt elke dag één winnaar getrokken uit alle bestellingen die zijn geplaatst tussen 0:01 en 23:59 uur (CET) die dag. In totaal zijn er 7 prijswinnaars.
De prijs bestaat uit een of meerdere artikelen uit de Clarks collectie, die door de winnaar zijn besteld and afgerekend. Er wordt geen geld in ruil voor de aankoop verstrekt. Wel kunnen de artikelen geruild worden, maar alleen voor artikelen met dezelfde waarde.

3.1 Berichtgeving
De winnaars worden nadat de prijstrekking heeft plaatsgevonden per e-mail geïnformeerd. De winnaars wordt verzocht deze e-mail binnen 8 dagen te beantwoorden. De winnaars krijgen nadat ze zijn ingelicht binnen 14 dagen het aankoopbedrag, inclusief standaard verzendkosten, teruggestort op hun rekening.
De winnaars krijgen binnen 14 dagen na het sluiten van de wedstrijdtermijn bericht. De winnaars gaan ermee akkoord binnen 8 dagen na te zijn ingelicht hun volledige gegegens aan Clarks door te geven, mocht dit nodig zijn voor het terugstorten van het aankoopbedrag.
Indien de winnaars door wettelijke of feitelijke redenen alsnog uitgesloten worden van deelname of wanneer Clarks binnen 8 dagen na het informeren van de winnaars geen reactie heeft ontvangen, zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.
Clarks behoudt zich het recht voor de voornaam, eerste letter van de achternaam en woonplaats van de prijswinnaars online te publiceren.

4.
Clarks is niet verantwoordelijk voor enige problemen of technisch defect van online systemen, servers of providers, computerapparatuur, software, werking van e-mail of het niet kunnen deelnemen als gevolg van technische problemen of storingen in het internetverkeer.

5.
Clarks behoudt zich het recht voor de actie te wijzigen en/of in te trekken in geval van onvoorziene omstandigheden of de prijs te wijzigen of te vervangen door een gelijke of grotere waarde.

6.
Gegevens worden verstrekt aan Clarks en niet aan derde partijen.

7.
Het besluit van Clarks is definitief.

;