EEN ITEM RETOURNEREN: STAP VOOR STAP UITLEG

Hoe retourneert u een item:

U kunt uw item(s) gratis terugsturen door gebruik te maken van onze koeriersdienst, SkyNet. Dit is voor uw gemak en zodat al uw retourzendingen getraceerd worden en ons gegarandeerd veilig bereiken.

U kunt uw retourzending bij uw dichtstbijzijnde SkyNet kantoor afleveren of via uw lokale postkantoor naar het dichtsbijzijnde SkyNet kantoor laten opsturen.

Volg alstublieft ons stappenplan voor retourzendingen.

Stap 1

Log in op uw Clarks-account via de link 'Inloggen' op de website. Als u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u gebruik maken van de knop 'Wachtwoord vergeten?' of neem contact op met onze hulplijn.

Stap 1

Stap 2

Als u bent ingelogd op de 'Mijn account' pagina, klikt u door naar 'Mijn orders & geretourneerde items'.

Stap 2

Stap 3

U ziet nu een lijst van alle bestellingen die u heeft geplaatst. Onder 'Mijn ordergeschiedenis' kiest u het ordernummer dat hoort bij de bestelling die u terug wilt sturen.

Stap 3

Stap 4

Controleer de details van de order. Als deze kloppen, klikt u op ‘Retourneringen’ om uw retourzending te boeken.

Stap 4

Stap 5

Een formulier verschijnt, met daarin uw laatst gebruikte leveringsgegevens. Hier kunt u kiezen uit twee opties: u kunt de items afleveren bij uw dichtstbijzijnde SkyNet-kantoor, of ze via het postkantoor naar SkyNet sturen.

Stap 6

Vul alle gegevens in, en als u zeker weet dat ze kloppen klikt u op 'Indienen'.

U wordt doorgelinkt naar een nieuwe pagina waar u een referentiecode krijgt. Bewaar deze code goed.

U ziet nu 2 links: één voor uw Freepost label met het adres van Skynet in Amsterdam en een PostNL code, en één voor uw retourlabel, met het adres van Clarks in Somerset. Klik op de links en print beide labels uit.

Stap 7

Hoe levert u de terug te sturen item(s) aan?

Stap 8
  • Items moeten in originele staat worden teruggestuurd. Verpak de items in de plastic zak waar ze oorspronkelijk in zijn geleverd.
  • Gebruik het retourformulier. Dit is het onderste gedeelte van het bezorgformulier dat bij uw bestelling zat. Vul het formulier in en voeg het bij uw terug te sturen item(s) in de plastic zak.
  • Plak het Freepost label (waar het adres van SkyNet opstaat) over uw eigen adresgegevens op de plastic zak. Plak het tweede label (met het adres van Clarks in Somerset) op het pakket. Zorg dat het pakket goed afgesloten is.

    Nu kunt u het pakket gratis retourneren bij elk postkantoor in Nederland.
 

 

Let op!

Items moeten binnen 60 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Uw geld wordt binnen 30 dagen na ontvangst van uw retouraanvraag teruggestort.

Alle items moeten worden teruggestuurd naar het Clarks Distributiecentrum in de UK. Items kunnen niet worden teruggebracht naar een Clarks-winkel. De reden hiervoor is dat Clarks-winkels in Europa franchise-ondernemingen zijn. Deze winkels zijn dus niet verplicht om items aan te nemen die direct zijn gekocht van Clarks International.

Mocht u nog vragen hebben over het retourproces of de policy, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

;