Herenschoenen Trends 2016
Voorjaar-Zomer

Met onze voorjaar- en zomercollectie herenschoenen voor 2016 begint een nieuwe fase in de evolutie van Clarks, waarin vakmanschap en technologie samenkomen. De prachtige vormgeving, frisse kleuren en luchtige, gewoven texturen zijn perfect voor als de zon schijnt. De collectie biedt een unieke combinatie van vakwerk, innovatie en creativiteit, waardoor onze stijlvolle herenschoenen een feest zijn om te dragen.
Athleisure

Clarks kijkt vooruit naar de toekomst, met heren sneakers en sportschoenen in innovatieve designs en vervaardigd met de laatste technologieën. In deze collectie lopen sportieve en meer geklede stijlen door elkaar, met als resultaat opvallende casual schoenen die even dynamisch als trendy zijn.

Shop athleisure
Trigen Limit

Klassiekers in een nieuw jasje

Klassieke nette herenschoenen, maar met een eigentijdse twist door het gebruik van frisse kleuren en de nieuwste materialen. Dankzij hun geraffineerde design komen ze zowel op het werk als bij het uitgaan tot hun recht. De gestroomlijnde vormgeving en innovatieve details geven deze schoenen een modern tintje. Ponsgaatjes, geperforeerd leer en leren details zorgen voor modieuze en comfortabele schoenen die de overgang van winter naar zomer op elegante wijze overbruggen.

Shop de nieuwe klassiekers

Casuals

Vakmanschap en ambachtelijke kwaliteit staan centraal in onze collectie stijvolle en trendy casual schoenen voor heren. Dankzij onze befaamde zachte voetbedden en schokabsorberende technologieën ben je de hele dag verzekerd van een ultiem draagcomfort. Het ontwerp en het gebruik van speciaal bewerkt premium leer geven een vintage feel aan deze onmiskenbaar moderne schoenen.

Shop de casual trend
Brinton Craft


Zomerse instappers

Clarks viert de zomer met een ruime keuze aan stijlvolle en comfortabele mocassins en bootschoenen voor heren. De collectie is uitgevoerd in de meest trendy seizoenskleuren en kenmerkt zich door sportieve en vintage accenten. Het design is gestroomlijnd en de constructie doordacht, terwijl Clarks schoentechnologieën voor langdurig comfort zorgen.

Shop de mocassins trend


;